Køkkenet

Personlig udsmykning af køkkenet

Man opholder sig rigtig meget i sit køkken, og derfor er det vigtigt, at det er et rart sted at være. Men foruden at det skal være hyggeligt, så skal det også være praktisk. Man kan skabe god stemning i køkkenet med små ting som lysestager, vaser og forskellige krukker til opbevaring. Noget der skaber god atmosfære i et køkken er, at man kan se at det er et køkken der bliver brugt. Det betyder, at man ikke nødvendigvis skal pakke alle ting væk i skabene.

 

Opbevaring i køkkenet

Man har mange ting der hører til i køkkenet, og det kan være svært at finde plads til det hele. Derfor er der udviklet mange smarte og funktionelle opbevaringsmetoder, der vil gøre dit overblik meget bedre. Det kan fx være de helt små løsninger i form af praktiske opbevaringselementer til skuffer og skabe, der vil give mere plads og bedre overblik. Det er dog ikke altid et krav, at alle ting skal gemmes væk i skuffer og skabe, og derfor er det en smart idé at hænge ting på væggene. Det kan være et praktisk ophæng til pander og kasseroller som ellers vil tage meget plads i skufferne. Ting som olie, salt, peber og diverse krydderier har man ofte stående fremme på bordet, fordi man bruger det meget, og også her er der mange smarte opbevaringsmuligheder der giver et smukt look.

 

Spisebordet og andre møbler

Det er blevet meget eftertragtet, at man har et køkkenalrum hvor man er sammen i. Det betyder, at lige meget om man laver mad, ser tv eller laver lektier ved spisebordet, så er man sammen i et stort rum og man har et fællesskab. Med køkkenalrummet bliver hele rummet automatisk større og man skal skabe en harmoni i indretningen mellem både køkkenet og stuen. Med mange moderne og funktionelle møbler, kan man i dag let finde møbler der passer sammen. Et stort rustikt plankebord vil passer perfekt sammen med en stor klassisk grå hjørnesofa med plads til hele familien. En kombination af elegante stuemøbler og funktionelle køkkenmøbler skaber en perfekt harmoni mellem rummene.

 

Smart tilbehør til køkkenet

For at skabe ekstra personlighed i køkkenet kan man hænge ting på væggene, og det kan både være billeder, opslagstavler eller plakater til køkkenet. En opslagstavle er praktisk så man kan holde styr på både indkøbslister, kvitteringer mv. Det er også hyggeligt med sjove citater og billeder der afspejler, at man er i et køkken. Kombinerer man citater med små antikke krukker i forskellige designs, så får man et køkken der afspejler en masse hygge og originalitet. Det er meget moderne lige i tiden at hænge en danmarkskort plakat eller abc plakat op. Simple plakater eller billeder trender helt vildt og det skaber noget unikt og noget stilrent i hjemmet.