Hjemmekontor

Dekoration af hjemmekontoret

Et hjemmekontor er et sted, hvor man skal sidde og arbejde og derfor er det vigtigt, at det er et sted hvor der er en rolig atmosfære. Det skal være et sted man kan gå ind, og hvor man så kan arbejde effektivt med enten sit professionelle arbejde eller private opgaver. Der er mange elementer der gør et hjemmekontor til et godt arbejdssted, men det er også meget individuelt hvad man kan lide ift. indretningen. For at du kan få mest ud af dit hjemmekontor og for at man vil kunne bruge det som en god arbejdsplads, så er der et par ting der er godt at have på plads. Nedenfor er en liste med 5 ting der skal tænkes over, når man skal indrette sit hjemmekontor.

 

  • Skrivebord

Et skrivebord skal være funktionelt og det skal passe til de personer der primært skal bruge det. Et skrivebord skal vælges så man får et bord der har nok plads, til det man skal arbejde med, om enten man skal have plads til mere end én skærm, papirholdere og meget andet. Et hæve-sænkebord er helt klart at foretrække når man skal have et godt skrivebord.

 

  • Kontorstol

Der findes mange forskellige former for kontorstole, men det er meget vigtigt at man får en stol som man sidder godt i. Har man ikke en ordentlig stol, så kan man ende med at få ondt i ryggen, lænden eller nakken. Derfor er det en god idé at tage ud og afprøve flere stole så man finder den rigtige.

 

  • Pynt på væggene

Et hjemmekontor kan godt have et lidt kedeligt udseende, og derfor kan man sagtens pifte det lidt op med pynt på væggene. Et hjemmekontor kan både bruges til arbejde, personlige opgaver eller gaming i fritiden. Der findes mange forskellige kontor plakater, citat plakater og gaming plakater som man vil kunne hænge op på væggene for at skabe lidt atmosfære og hygge. Er du lidt mere moderne, kan du også vælge en danmarkskort plakat. Der findes mange muligheder med plakater, så længe du køber de rigtige rammer til plakater, så kan du faktisk hænge alt op.

 

  • Opbevaring

Man kan godt ende med at have mange papirer, mapper og andre praktiske ting inde på sit hjemmekontor. Derfor kan man let indrette med smarte opbevaringsløsninger for at få et hyggeligt, men stadig praktisk, look på kontoret.

 

  • Belysning

Lyset er en essentiel del af, at man arbejder optimalt. Derfor skal man tænke over hvilken form for lys man skal have på sit hjemmekontor, og hvor det skal placeres for at det er helt optimalt. Det er meget individuelt om man ønsker en bordlampe, standerlampe eller en loftlampe og lys mængden er meget forskellig.