Hus

Personlig indretning af entréen

En entré, eller en gang, er ofte husets lidt oversete rum, selvom det på samme tid er et meget centralt rum i huset. Man kan have svært ved at indrette den så man selv bliver helt tilfreds, og dette skyldes ofte, at pladsen ikke er så stor. Men der er alligevel en del muligheder for at benytte en smart, funktionel og god indretning. Det handler ofte om at tænke funktionelt, og måske lidt ud af boksen, når man skal indrette sig på lidt plads.

 

Hæng store billeder på væggene

En entré kan virke lidt klemt, og det kan den især hvis man bor i lejlighed. Derfor kan det være smart at indrette med plakater eller billeder på væggene for at skabe lidt rummelighed. Det er især populært i den moderne indretning, at man bruger stjernetegn plakater eller personlige billeder på væggene. Man skal dog være opmærksom på, at man ikke hænger for store, eller for mørke, billeder op så rummet kommer til at synes meget mindre end det egentlig er. Du kan også vælge at købe hvide plakatrammer, hvis rummet er mørkt.

 

Indret med klassiske eller gamle møbler

Ens egen personlige stil afspejles med det samme man kommer ind i entréen. Det er her det første indtryk af hjemmet kommer, og det er ofte på baggrund af de møbler og den dekoration man har valgt. Man kan benytte de helt klassiske entré møbler som både er funktionelle og smarte i designet. Det er tit møbler der ikke fylder for meget og hvor der er god opbevaringsplads inden i møblet, ovenpå og under møblet. Man kan også vælge at indrette med arvestykker eller andre antikke møbler. Det er noget der skaber en dybde og personlighed i rummet, men de er ofte ikke lige så funktionelle som klassiske moderne møbler. Muligheden for en kombination af nye og gamle møbler vil også skabe en fed atmosfære i entréen.

 

Opbevaring til tøj og sko

Den opbevaring man bruger i sin entré, er ofte lidt kedelig og ensformigt. Der findes dog rigtig mange smarte måder hvorpå man kan opbevare sko, handsker, tasker og meget andet uden at det kommer til at tage for meget plads. Opbevaring af jakker kan ske på smarte knager på væggen, med en stumtjener eller med en helt klassisk knagerække. Når det kommer til skoene, så er det noget der kan tage rigtig meget plads. Men man kan få mange smarte skohylder og opbevaringsmøbler der kan hænge på væggen, så de ikke tager for meget gulvplads, og der kan være flere sko i sådan en skohylde en man lige regner med.